Bahri Meriç CANLI Kişisel Web Sitesi

AKUT Kürşat AVCI dağ evindeydik

Geçtiğimiz hafta sonu (5-6 Haziran 2010) Zirve Dağcılık eğitmen eğitimi için AKUT Kürşat AVCI dağ evine gitmeden önce internette biraz araştırma yaptım. Google aramalarından pek bir sonuç elde edemedim. Bu sebeple ben birşeyler yazayım. Benim gibi bilgi arayanlar biraz daha fazla bilgiye ulaşabilsinler.

Dağ evi aslında dağda değil. Aladağların eteklerindeki köylerden biri olan Çukurbağ köyüne bağlı Martı mah. içerisinde. Köy merkezi ile Martı mah. arası ~2 km. Köydeki pideciye gitmek için ha geldik geliyoruz derken bilmeden o 2 km. yolu yürümüşüz. Ama pideler bu yolu yürümeye değiyor.

Martı mah. içerisinden şuanda alışveriş yapılacak herhangi biryer bulunmuyor. Bu sebeple her alışveriş için köy merkezine gitmek gerekiyor.(Daha önce bakkal/market açılmış ama tutmayınca kapatmışlar.) Gerçi dağa giderken çoğu zaman köyün içinden geçiliyor.

Son olarak ta bir AKUT gönüllüsü olarak AKUT’un dağ evinde yapılan Zirve Dağcılığın bütün bölgelerinden gelen eğitmenleri/eğitmen adaylarının bulundupu toplantıya AKUT Niğde ekibinden birilerinin gelip kendini tanıtıp bir acil durumda bize ulaşabilirsiniz demesini beklerdim.

The following two tabs change content below.

Bahri Meriç CANLI

Web Geliştiricisi, Linuxcu, Dağcı, Amatör Telsizci, Girişimci, Motorcu

Latest posts by Bahri Meriç CANLI (see all)

Exit mobile version